fbpx
Phone Number

210 7000 624

Email

info@niyamas-yoga.com

Opening Hours

Monday - Saturday 10.00 - 17.00

Μια πολύ καλή επιλογή για να εντάξουμε την άσκηση, και συγκεκριμένη τη γιόγκα στην καθημερινότητα μας είναι η πρωινή yoga.

Πολλοί από εσάς δεν έχετε γνωρίσει τα ευεργετικά οφέλη της yoga λόγω έλλειψης χρόνου. Εξ αιτίας, λοιπόν, του γρήγορου ρυθμού της καθημερινότητας, αυτό το είδος άσκησης είναι απαραίτητο για να χαλαρώσουμε και να βελτιώσουμε τη στάση του σώματός μας.

Είναι γνωστό πως η γιόγκα αυξάνει την ευλυγισία, την αντοχή και την ισορροπία. Μας βοηθά επίσης να ηρεμήσουμε το νου μας και να προετοιμαστούμε για τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας που θα ακολουθήσουν.

πρωινή yoga



Για όλους εσάς λοιπόν που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος σας έχουμε την λύση!

Η πρωινή yoga στο σπίτι είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας!

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που δεν προλαβαίνετε να γραφτείτε σε κάποιο studio yoga αλλά και για εσάς που η γυμναστική δεν είναι η αγαπημένη σας συνήθεια, για όλους εσάς που η ψυχή σας το θέλει αλλά το σώμα δεν ακολουθεί.

Λίγα μόνο λεπτά είναι αρκετά για να ξεπιαστείτε και να γεμίσετε ενέργεια για όλη την υπόλοιπη μέρα σας.

Είναι τόσο ευχάριστη και εύκολη που μπορεί να γίνει η αγαπημένη σας πρωινή συνήθεια και θα μπορούσε να εφαρμοστεί από τον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας, φυσικής κατάστασης ή προηγούμενης εμπειρίας στη yoga.

πρωινή yoga


Στο βίντεο που ακολουθεί σας δείχνω μερικές απλές θέσεις για να ξεκινήσετε την μέρα σας.

Στην περίπτωση που είστε ακόμα αρχάριοι στη γιόγκα και σκέφτεστε να ξεκινήσετε πρωινή γυμναστική, οι παρακάτω ασκήσεις (asanes) θα σας βοηθήσουν να εντάξετε την πρωινή yoga στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Οι επαναλήψεις που θα κάνετε θα εξαρτηθούν από το χρόνο σας και τη διάθεσή σας.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, στη yoga η ανάσα μας είναι εξαιρετικά σημαντική και η εισπνοή και η εκπνοή γίνεται μόνο από τη μύτη.

Καθώς εισπνέουμε, νιώθουμε το οξυγόνο να χαμηλώνει στο διάφραγμα, η κοιλιά μας φουσκώνει, γεμίζει οξυγόνο, εκπνέουμε ελεγχόμενα ξεφουσκώνοντας την κοιλιά. Όλη η προσοχή είναι στην αναπνοή μας και προσπαθούμε να κρατήσουμε μια συμμετρία ανάμεσα σε αυτές τις δύο φάσεις αναπνοής.

Μπορούμε να μετράμε από μέσα μας έως το 4. Εισπνοή 1,2,3,4 Εκπνοή 4,3,2,1

Χαλαρώστε και αφήστε το σώμα σας να σας καθοδηγήσει.

Για περισσότερα video aκολουθήστε το κανάλι της Yoga Instructor Γιώτα Δαλακούρα στο YouTube Yoga With Yota

Shop our Yoga Collection here

 

Let’s stay connected!

Follow us on Instagram 

Follow us on Facebook 

Namaste!

Leave A Comment

×