fbpx
Phone Number

210 7000 624

Email

info@niyamas-yoga.com

Opening Hours

Monday - Saturday 10.00 - 17.00

Όλα όσα θα χρειαστείτε στο επόμενο σας Yoga Retreat!

Βρήκατε και κλείσατε το Yoga Retreat των ονείρων σας και περιμένετε με ενθουσιασμό να ξεκινήσετε και να βυθιστείτε σε μια υπέροχη εμπειρία.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναπνεύσετε βαθιά και εστιάσετε την επίγνωσή σας σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Γιατί είτε έχετε επιλέξει ένα περιπετειώδες retreat, είτε μια χαλαρή απόδραση με πολλά στοιχεία ευεξίας, θα είναι ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Αλλά… τι πρέπει να πακετάρετε για να πάρετε μαζί σας;

Εάν δεν έχετε πάει ποτέ σε ένα Yoga ή Wellness Retreat πριν, μπορεί να μην είστε σίγουροι για το τι να πάρετε (και τι να μην πάρετε) μαζί. Διαβάστε εδώ όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας τέλειο καταφύγιο Ευεξίας!

Όταν αποφασίζετε τι να ετοιμάσετε για ένα Yoga Retreat, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι πού θα πάτε. Πριν δημιουργήσετε τη δική σας Must Have List για το ταξίδι σας λάβετε υπόψιν την τοποθεσία, τη διάρκεια και τον τύπο του Retreat που θα συμμετέχετε.

Πολλά Yoga Retreat παρέχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως χαλάκια γιόγκα, μπλοκ, ιμάντες, στηρίγματα κ.λπ., που χρειάζεστε για την πρακτική σας. Αλλά προτού πάτε, ελέγξτε τι είναι και τι δεν είναι διαθέσιμο στο χώρο του Retreat.

niyamas-yoga-retreat

Αφού συνεννοηθείτε με τους διοργανωτές για τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε, φροντίστε σε κάθε περίπτωση να συμπεριλάβετε:

Must Have Essential List για το επόμενο Yoga ή Wellness Retret

  • Το δικό σας Στρώμα Γιόγκα είναι φυσικά απαραίτητο! Ακόμα κι αν οι διοργανωτές σας παρέχουν χαλάκια γιόγκα, συχνά η ποιότητά τους δεν είναι τόσο καλή. Εάν έχετε το δικό σας στρωματάκι γιόγκα, είναι ωραίο να εξασκείστε πάντα σε αυτό. Δημιουργείτε μια κινητήρια ενέργεια που ενισχύεται κάθε φορά που κάνετε την πρακτική σας.
  • Τουβλάκι και Ζώνη γιόγκα. Μπορεί π.χ. το retreat να παρέχει χαλάκια και μπλοκ, αλλά όχι ιμάντες, οπότε θα μπορούσατε να φέρετε μαζί σας τον δικό σας, ειδικά αν έχετε συνηθίσει να τον χρησιμοποιείτε στην πρακτική σας.
  • Αντιολισθητική Πετσέτα γιόγκα για να αποφύγετε την ολισθηρότητα ενός κοινόχρηστου ματ. Αναγκαία επίσης εάν συμμετέχετε σε έντονες πρακτικές όπου θα ιδρώσετε, ειδικά αν βρίσκεστε σε ζεστό και υγρό περιβάλλον. Μια πετσέτα γιόγκα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το yoga mat καθαρό και θα απορροφήσει τον ιδρώτα, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο μάθημά σας.
  • Κουβέρτα ή Σάλι Διαλογισμού για να σας κρατάει ζεστούς και συγκεντρωμένους κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σάλι σας για κάλυψη των ώμων σας στις επισκέψεις σας σε βουδιστικούς ναούς.
  • Μαξιλάρι Διαλογισμού Travel Cushion, σε εύχρηστο μέγεθος ταξιδιού. Το συμπαγές μέγεθος, η ελαφριά κατασκευή και η ενσωματωμένη λαβή του εγγυώνται άνετη μεταφορά και αποθήκευση, επιτρέποντάς σας να διαλογίζεστε άνετα όπου κι αν πάτε. Αυτό το αξεσουάρ θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις φυσικές ανάγκες και περιορισμούς του σώματός σας, διασφαλίζοντας μια αποτελεσματική συνεδρία διαλογισμού.
  • Εάν έχετε ένα Mαξιλάρι Mατιών – Yoga Eye Pillow που χρησιμοποιείτε στη Σαβασάνα, είναι καλό να το φέρετε μαζί σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στο τέλος της πρακτικής σας και μπορεί να το χρειαστείτε το βράδυ στο δωμάτιό σας για να απολαύσετε έναν ευχάριστο ύπνο.
  • Αντιολισθητικές Κάλτσες και Γάντια για να μην γλιστράτε σε ένα κοινόχρηστο στρώμα. Επίσης ένα ζευγάρι άνετες κάλτσες γιόγκα θα κρατήσουν το σώμα σας ζεστό στον πρωινό διαλογισμό ή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αποκατάστασης.
  • Φιλικά προς το περιβάλλον Προϊόντα Περιποίησης (σαπούνι, σαμπουάν, λάδι σώματος, οδοντόβουρτσα κ.λπ.)
  • Ένα Σημειωματάριο για να καταγράψετε το ταξίδι σας και να σας υπενθυμίζει όλα όσα βιώσατε και μάθατε.
  • Πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά, όπως Κρύσταλλοι, κάρτες επιβεβαίωσης, αιθέρια έλαια ή το αγαπημένο σας Mala Διαλογισμού θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε προσγειωμένοι και σταθεροί. Είναι αυτά τα μικρά πράγματα που ανεβάζουν τη διάθεσή σας και δεν πιάνουν πολύ χώρο στις αποσκευές σας.
Εν ολίγοις λοιπόν…

Πάρτε μαζί σας τη θετική σας στάση και μια προθυμία να βυθιστείτε σε μια αξέχαστη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης. Διατηρήστε τη βαλίτσα σας όσο πιο ελαφριά γίνεται. Όταν προσθέτετε κάτι στη λίστα σας αναρωτηθείτε δύο φορές αν το χρειάζεστε πραγματικά.

Θα αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και πιο χαλαροί στη συγκεκριμένη απόδραση με λιγότερο βάρος και περισσότερη απλότητα!

Leave A Comment

×
Verified by MonsterInsights