fbpx
Phone Number

210 7000 624

Email

info@niyamas-yoga.com

Opening Hours

Monday - Saturday 10.00 - 17.00

H εταιρεία Niyamas Yoga ανακυκλώνει το παλιό σας στρώμα γιόγκα για καλό σκοπό.

4η Διεθνής Ημέρα Γιόγκα 2018

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Niyamas Yoga από ιδρύσεως της, έχει υλοποιήσει το πρόγραμμα «Ανακυκλώστε το παλιό σας στρώμα γιόγκα- Donate your yoga mat» το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι ο άνθρωπος και το περιβάλλον, και προς αυτήν την κατεύθυνση προσπαθούμε να προσφέρουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Πάντα με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία απέναντι στη κοινωνία, η εταιρεία μας δημιουργεί δράσεις και ενέργειες που αποσκοπούν στη βελτίωση και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στα πλαίσια αυτής της συλλογικής προσπάθειας σας καλούμε να γίνετε κι εσείς μέρος της δράσης «Ανακυκλώστε το παλιό σας στρώμα γιόγκα – Donate your yoga mat».

Εκατοντάδες ελαφρώς χρησιμοποιημένα yoga mat πετιούνται στα σκουπίδια ή αποθηκεύονται σε μια ντουλάπα και δεν χρησιμοποιούνται ποτέ ξανά.

Έχετε κι εσείς ένα παλιό στρώμα γιόγκα και δεν ξέρετε που να το δώσετε;

Αγοράσατε καινούργιο και λυπάστε να πετάξετε το παλιό? 

Ανακυκλώστε το σε εμάς και εμείς θα φροντίσουμε να δοθεί κάπου που θα φανεί πραγματικά χρήσιμο.

Βοηθήστε μας να αξιοποιήσουμε το παλιό σας στρώμα!

Φέρτε μας το παλιό σας στρώμα προς ανακύκλωση και κερδίστε 20% έκπτωση στην αγορά ενός καινούργιου Niyamas Mat!

Για να σας ανταμείψουμε για τη συνεισφορά σας προσφέρουμε ένα επιπλέον κίνητρο δίνοντας σας 20% έκπτωση στην αγορά του νέου σας mat.

Μόνη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον επόμενο του ιδιοκτήτη.

Τα στρώματα που έχουμε ήδη συλλέξει έχουν διατεθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι οργανισμοί αυτοί πραγματοποιούν, κυρίως με εθελοντές,  θεραπευτικά προγράμματα γιόγκα ή πιλάτες για τα μέλη τους.

Η πιο πρόσφατες συνεισφορές μας είναι:

  • H δωρεάν διάθεση yoga mat στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, στα πλαίσια του θεραπευτικού προγράμματος Yoga Therapy για χρήστες – χρήστριες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.
  • H δωρεάν διάθεση yoga mat στο φιλανθρωπικό σωματείο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες».
στρώμα γιόγκα ανακύκλωση

Εάν διαθέτετε στούντιο γιόγκα και σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτή μας τη δράση επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας διαθέσουμε έντυπα και αφίσες για το χώρο σας.

Δείτε εδώ την σχετική εκδήλωση κατά τη διάρκεια της 4ης Διεθνής Ημέρας Γιόγκα

Η εταιρεία Niyamas Yoga Mat συμμετέχει επίσης ενεργά σαν επιχείρηση και στηρίζει το δημοτικό πρόγραμμα επιβράβευσης για την ανακύκλωση Followgreen.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Τηλέφωνο επικοινωνίας Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00: 2107000624 / 6974996640 

Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: info@niyamas-yoga.com.

Shop our Yoga Collection here

Let’s stay connected! Follow us on Instagram  Follow us on Facebook 

Namaste!

Leave A Comment

×