Φυσικό Έλαιο Καλέντουλας Ancient Wisdom 100% Pure Calendula Oil 50ml

6,80

Λάδι Καλέντουλας 50 ml, 100% Φυσικό Calendula Oil

Κατασκευάζεται στη Γαλλία.

Ιδανικό για Αρωματοθεραπεία και έλαιο βάσης.

Eίναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος,

Χρώμα: Κίτρινο έως Κεχριμπάρι

Οσμή: Πικάντικο γλυκό άρωμα

Υφή: Λεπτή

Διάρκεια ζωής: 1 έτος

Γυάλινη φιάλη 50 ml.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Φυσικό Έλαιο Καλέντουλας Ancient Wisdom 100% Pure Calendula Oil 50ml

Τα έλαια μεταφοράς, που αναφέρονται και ως βασικά έλαια, είναι ανεκτίμητα εργαλεία στον κόσμο της Αρωματοθεραπείας και της περιποίησης του δέρματος.

Αυτά τα υγρά Έλαια χρησιμεύουν ως το τέλειο μέσο για την αραίωση των ισχυρών αιθέριων ελαίων, διασφαλίζοντας την ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή τους στο δέρμα.

Το Φυσικό Έλαιο Καλέντουλας είναι έλαιο κορυφαίας ποιότητας και κατασκευάζεται αποκλειστικά από 100% καθαρό λάδι.

Η καθαρότητα ενός Ελαίου Βάσης (ή ελαίου μεταφοράς) θεωρείται πολύ σημαντική στην Αρωματοθεραπεία. Η χρήση ενός καθαρού Ελαίου διασφαλίζει ότι αυτός που το χρησιμοποιεί λαμβάνει τα πλήρη οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες τόσο του φορέα όσο και των αιθέριων ελαίων.

Το Αγνό αυτό Έλαιο Καλέντουλας μπορεί να αναμειχθεί με αιθέρια έλαια για να δημιουργήσετε εξατομικευμένα μείγματα που ταιριάζουν στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις σας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το φυτό Calendula ή Marigold (Βοτανική ονομασία: Calendula Officinalis) καλλιεργείται τόσο ευρέως που είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ακριβής προέλευσή του. Είναι ένα βραχύβιο, αλλά ανθεκτικό πολυετές φυτό που θα αναπτυχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε έδαφος. Θεωρείται επίσης βρώσιμο και το λουλούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές και σαλάτες για να δώσει χρώμα.

Το λάδι του φυτού της Καλέντουλας βοηθά σε δερματικά προβλήματα με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα των αντιφλεγμονωδών και αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων του. Το λάδι Καλέντουλας χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία καλλυντικών για τους παραπάνω λόγους καθώς και για στυπτικό και συσφικτικό του δέρματος.

Το λάδι βάσης Ancient Wisdom 100% Pure Calendula Oil προέρχεται από τη Γαλλία και παρασκευάζεται με τη μέθοδο εκχύλισης με διαλύτη. Είναι 100% φυσικό αγνό λάδι για αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αραίωση αιθέριων ελαίων πριν από τη χρήση στο δέρμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

To Λάδι Καλέντουλας είναι πολύ γνωστό για την ευεργετική δράση του στην ανθρώπινη επιδερμίδα, διότι τα άνθη της καλέντουλας είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Είναι καταπραϋντικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε.

Είναι ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα και για τη περιποίηση δερματοπαθειών, όπως είναι τα εκζέματα.

To Λάδι Καλέντουλας προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες.

Aποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, φυτικές αλοιφές, σαπούνια, λοσιόν και πολλά άλλα φυσικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών.

Επίσης αποτελεί πολύ καλή βάση για προϊόντα μασάζ. Mπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ιδανικό λάδι για όλα τα μασάζ αρωματοθεραπείας, καθώς αποτελεί άριστο φορέα που επιδέχεται την προσθήκη αιθέριων ελαίων.

Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.To Λάδι Καλέντουλας χρησιμοποιείται επίσης με πολύ καλά αποτελέσματα σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην Αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον φορέα στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Είτε αναζητούμε τη χαλάρωση και τη συναισθηματική ευεξία, είτε την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων περιποίησης της επιδερμίδας, τα έλαια μεταφοράς της Ancient Wisdom παρέχουν τη βάση για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των αιθέριων ελαίων.

Ο ιδανικός συνεργάτης σας στο ταξίδι της Αρωματοθεραπείας είναι τα Professional Essential Oils που μπορείτε να βρείτε εδώ. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συσκευασία: Γυάλινο μπουκάλι 50ml 

Κατασκευάζεται στη Γαλλία

Διάρκεια ζωής μετά το άνοιγμα: ± 1 ‘Ετος

Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος, μακριά από παιδιά.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,02 kg
Manufactor

Ancient Wisdom

MPN

AW-BOA15

Διαθεσιμότητα

Άμεσα Διαθέσιμο

EAN

5055796571628

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φυσικό Έλαιο Καλέντουλας Ancient Wisdom 100% Pure Calendula Oil 50ml”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…