fbpx
Phone Number

210 7000 624

Email

info@niyamas-yoga.com

Opening Hours

Monday - Saturday 10.00 - 17.00

Μια πρακτική Personal Yoga μπορεί να έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας κι έντασης, καθιστώντας την από μια χαλαρωτική έως μια πολύ κοπιαστική πρακτική.

Η Γιόγκα (Yoga), γνωστή εδώ και 5.000 χρόνια, είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος.

Σημαίνει «ένωση» του μυαλού με το σώμα. Απώτερος σκοπός είναι η πνευματική χαλάρωση και η επίτευξη μιας κατάστασης ισορροπίας με τον εαυτό μας.

Η γιόγκα είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να αντιμετωπίσετε το στρες και την ένταση, να αυξήσετε τη δύναμη και την ευλυγισία σας και να ελέγξετε το άγχος.

Μια πρακτική Personal Yoga μπορεί να έχει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας κι έντασης, καθιστώντας την από μια χαλαρωτική έως μια πολύ κοπιαστική πρακτική.

personal yoga
Γιατί όμως να κάνω Personal Yoga; H Yoga Instructor Βιβή Λάβδα μας εξηγεί τους λόγους:

Ας δούμε αναλυτικά τα σημαντικά οφέλη που μπορεί να έχει ένας ασκούμενος εάν επιλέξει personal yoga αντί ενός ομαδικού μαθήματος σε ένα στούντιο.

Τα συγκεκριμένα μαθήματα συνδυάζουν την άσκηση με τη συγκέντρωση και οφείλουν να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες και τη φυσική κατάσταση του κάθε ασκούμενου. Ένας σωστός Personal δάσκαλος είναι αυτός που κατανοεί, παρακολουθεί και δίνει συμβουλές προς όλες τις κατευθύνσεις που αφορούν τόσο την σωματική όσο και την πνευματική υγεία του ασκούμενου.

Δίνει συμβουλές για ένα γενικότερα υγιεινό lifestyle που αποτελείται από συνδυασμό της σωστής σωματικής άσκησης, της σωστής διατροφής, τον σωστό προγραμματισμό ξεκούρασης και χαλάρωσης του οργανισμού γενικότερα.

Η σχέση εκπαιδευτή και ασκούμενου γίνεται με αυτό τον τρόπο φιλική, ο ασκούμενος εμπιστεύεται τον δάσκαλο του και έτσι καθημερινά ο δάσκαλός παρακολουθεί, και συμβουλεύει τον κάθε ασκούμενο του ξεχωριστά και εξατομικευμένα.

Personal Yoga δεν σημαίνει απλά η παρουσία του δασκάλου δίπλα στον μαθητή. Σημαίνει εξατομικευμένο πρόγραμμα που μέσα από τα κατάλληλα προπονητικά ερεθίσματα μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ PERSONAL YOGA

Με την Personal Yoga η εκτέλεση των ασκήσεων γίνεται κάτω από πλήρη καθοδήγηση και επίβλεψη. Με τη σωστή χρήση yoga props και πάντα υπό την επίβλεψη του personal trainer ο ασκούμενος μπορεί να δει γρήγορα σημαντική βελτίωση στην πρακτική του. Η εξατομικευμένη παρέμβαση δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας στον ασκούμενο, έτσι ώστε να καταφέρει απερίσπαστος να αφιερωθεί στην πρακτική του. Με αυτόν τον τρόπο τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και εμφανή στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

personal yoga
H Βιβή Λάβδα παραδίδει μαθήματα σε
  • Ενήλικες
  • Εγκύους
  • Υπερήλικες
Πληροφορίες

Βιβή Λάβδα Yoga instructor 200h Personalyoga.gr

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα οφέλη της yoga, στο σώμα, το πνεύμα, την ψυχή, την καθημερινότητα μας.

CU on mat my beautiful yogis!

Namaste!

Let’s stay connected!

Follow us on Instagram 

Follow us on Facebook 

Shop our Yoga Collection here

Leave A Comment

×